Wie zijn wij

Betrouwbaar, toegankelijk en een hoge mate van dienstverlening.

Betrouwbaar, toegankelijk en een hoge mate van dienstverlening. Beschrijvingen die kort en kernachtig de werk- en handelswijze van BTS Belastingadviseurs typeren. Al bijna tien jaar nemen wij de meest voorkomende financiële en fiscale zaken uit handen. Van vele bedrijven en tal van particulieren! Of het nu om belastingaangiftes, administratievoering of accountancy gaat. Altijd op tijd. Altijd punctueel. Altijd professioneel.

Arnold Steffens

Arnold Steffens

Kantoorleider / eigenaar en is sinds 1988 werkzaam in de accountancy. Eerst bij diverse accountantskantoren, sinds 1999 als vennoot en later als eigenaar van BTS-Belastingadviseurs.

Patricia Jonker

Patricia Jonker

Heeft als vooropleiding MBA en PDL. Zij heeft haar sporen verdiend als loonadministrateur. Daarnaast stelt zij jaarrekeningen samen. In haar vrije tijd geniet ze van het wandelen met haar honden.

Bernard Leegte

Bernard Leegte

Werkzaam als relatiebeheerder en belastingadviseur. Zijn taken bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiftes. Na zijn studie SPD heeft Bernard de opleiding Register Belastingadviseur gevolgd. Hij kan bogen op een jarenlange ervaring in de accountancy. Bernard maakt in zijn vrije tijd graag muziek en speelt in een fanfare orkest.

Harjan Otten

Harjan Otten

Fiscaal medewerker. Hij heeft als taak het verzorgen van aangiften Inkomstenbelasting particulieren, inkomenstoeslagen, erfbelasting en schenkingen.

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?

Uw aanvraag is gratis en wordt binnen 24 uur na aanvraag behandeld (tijdens kantoordagen).

NAAR DE OFFERTEAANVRAAG

foto BTS Belastingadviseurs Veenoord / Nieuw-Amsterdam Drenthe